Expressen sunne

Alla nyheter om Sunne – Expressen

Alla nyheter om Sunne samlade på ett ställe. Här nedan har vi samlat alla tv-klipp, nyhetsartiklar och krönikor om Sunne.

Bil genom isen i Sunne – nedkyld man till sjukhus – Expressen

18 feb. 2022 — I sjön Mången i Sunne kommun har en bil gått genom isen, enligt ett larm till polisen. En man har förts med ambulans till sjukhus.

Kvinna i 20-årsåldern påkörd av tåg i Sunne – Expressen

Kommunen går in med krisstöd för skolan där kvinnan studerade och för räddningstjänsten. – Hon blev påkörd vid någon form av gångpassage.

Tre allvarligt skadade i olycka på E45 – Sunne – Expressen

12 sep. 2021 — Inträffade mellan Sunne och Torsby. … Tre allvarligt skadade i olycka på E45. Sunne Publicerad 12 sep 2021 kl 11.26. Inträffade mellan Sunne och Torsby.

Man och två kvinnor döda efter bilkrasch – Expressen

12 sep. 2021 — Tre personer har dött efter en bilolycka utanför Sunne. · Det var tidigt på söndagsmorgonen som två bilar frontalkrockade på E45. · Olyckan …

Tre bilar i krock i Sunne – E45 avstängd | Nyheter – Expressen

22 sep. 2021 — Tre bilar har krockat i en korsning i Sunne. Det finns inga uppgifter om några allvarligare skador, men E45 är helt avstängd i norrgående …

Sorgen efter olyckan: ”Världens snällaste” – Expressen

12 sep. 2021 — Sunne: Vänner och närstående sörjer de döda efter svåra bilkraschen på E45 mellan Torsby och Sunne. Tre personer dog i olyckan.

Kollegorna dog: ”En stor sorg” – Expressen

13 sep. 2021 — SUNNE. I Sunne och Torsby är sorgen tung. På måndagskvällen fylldes Fryksände kyrka av hundratals vänner, arbetskamrater och närstående.

Sunne/Torsby: Anders Nilsson, 53, dog i trafikolyckan på E45

14 sep. 2021 — På tisdagskvällen hålls också en minnesstund i kyrkan i Sunne. Expressen har varit i kontakt med Oskar Nilsson som vill att Expressen berättar …

Larmen om vägen – efter dödsolyckan – Expressen

13 sep. 2021 — Sunne: Tre personer dog på E45 mellan Sunne och Torsby. Nu riktas ilska mot vägen – där hastigheten inte sänks förrän 2023.

Keywords: expressen sunne